Tijdens een feestelijke eredienst in de synagoge in Alkmaar werd vrijdag een hoge synagogale onderscheiding uitgereikt aan Andy Deutsch. Nooit eerder werd in de kaasstad een chowertitel verleend. Na het middaggebed, in aanwezigheid van veertig sjoelbezoekers, ontving Deutsch de Chower-titel van priv. doc. rabbijn Simon Bornstein, die in een korte toespraak zijn verdiensten uitgebreid prees.

Al meer dan 30 jaar geeft Andy Deutsch zijn beste krachten aan de herbouw van het Joodse gemeenschapsleven, de aankoop en herinwijding van Sjoel Alkmaar en de regelmatige voortgang van de erediensten en het Joodse onderwijs in het Hollands Noorderkwartier.

De chowertitel wordt bij hoogste uitzondering door een rabbijn verleend aan personen met uitgebreide theologische kennis en een uitzonderlijke staat van dienst ten behoeve van het Jodendom.

Pin It
Bekeken: 4935x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/