Woensdagavond 26 oktober houdt GroenLinks Alkmaar vanaf 20:00 uur een bijeenkomst in Koekenbier om haar leden en andere geïnteresseerden te informeren over de landelijke verkiezingen op 15 maart 2017. Onder het genot van een hapje en een drankje worden de programmapunten van de partij besproken.

Dinsdag 6 september presenteerde Tweede Kamerlid Jesse Klaver het concept verkiezingsprogramma van GroenLinks. GroenLinks kiest hierin voor een groene economie waarin welzijn voorop staat en welvaart gedeeld wordt. De partij streeft naar een nieuw perspectief voor iedereen, in een samenleving waarin iedereen meedoet en elk kind de kansen krijgt die het verdient. "We mogen de samenleving niet uit elkaar laten spelen. We pakken de ongelijkheid aan – de ongelijkheid in inkomen, in vermogen en in de kansen die mensen hebben. Het is tijd om te kiezen voor één samenleving, een samenleving die mensen verbindt in plaats van splijt, stelt GroenLinks. GroenLinks wil dat mensen weer vertrouwen krijgen in elkaar en in de toekomst. Doe mee op 26 oktober!"

Pin It
Bekeken: 3621x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/