Vrijdag 16 december organiseert de Blije Mare haar zevende kerstwandeling. De wandeling gaat langs zes plekken en duurt ongeveer anderhalf uur. Ieder locatie is een startpunt. In de hal van de Blije Mare is er tevens een leuke kerstmarkt.

De wandeling gaat langs een dansvoorstelling in de De Blije Mare, een levende kerststal in kinderboerderij Rekerhout, het koor Encore in het scoutinggebouw, een kinderkerstkoor bij de Montessorischool, een kerstverhaal verteld door Mareike van den Houten in bibliotheek De Mare en dan terug naar de Blije Mae, waar jongeren het kerstverhaal uitbeelden. Maar er is nog meer, met onder andere midwinterhoornblazers in het park en de kerstmarkt.

Deelname is gratis, de start is om 18.30 uur. Voor iedereen is er koffie, thee en chocolademelk.  Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5612301. Na aanmelding wordt gemeld op welke locatie men start.

Pin It
Bekeken: 4042x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/