Op 3, 4 en 5 januari wordt het derde Internationale Volleybal Toernooi Alkmaar (IVTA 2017) gehouden. Er zullen 10 volleybalteams met elkaar gaan strijden om de eerste plaats. Hieronder bevinden zich 6 buitenlandse teams en 4 regionale talententeams, waaronder Alvoco uit Alkmaar en Dinto uit Warmenhuizen. De wedstrijden worden gespeeld in Sporthal Oosterhout met de finalewedstrijd op donderdag 5 januari rond 14.00 uur. Publiek is van harte welkom om deze fantastische wedstrijden te komen bijwonen en de teams te komen aanmoedigen.

Van dinsdag 3 januari tot en met donderdag 5 januari zullen 10 meisjesteams onder 17 jaar met elkaar de strijd aangaan in Sporthal Oosterhout aan de Vondelstraat te Alkmaar. De teams komen naast Nederland uit Europese landen, maar er zijn ook twee teams uit Amerika. De lijst van de deelnemende teams ziet er als volgt uit:

Amerika: Northern Lights Juniors uit Burnsville, Minnesota; twee teams
Portugal: Salesianos de Lisboa uit Lissabon;
Duitsland: Nawaro uit Straubing;
Spanje: CVB Barça uit Barcelona;
Spanje: CD Condequinto uit Sevilla;
RTC Groningen uit Groningen;
Dinto uit Warmenhuizen;
SAJV uit Amsterdam;
Alvoco uit Alkmaar;

De Alkmaarse volleybalvereniging Alvoco organiseert het toernooi vanuit de clubgedachte ‘Presteren vanuit Plezier’. Zij wil deze jeugdteams laten ervaren hoe het is om internationale toernooien te spelen en bovendien een gezellig en leerzaam intercultureel evenement mee te maken. Het geheel wordt mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers uit Alkmaar en omgeving.

Veel teams die vorig jaar aanwezig waren zullen ook dit jaar weer present zijn, vaak in een aangepaste samenstelling. Zoals het zeer sterke college-team, Northern Lights Juniors uit Amerika dat met maar liefst twee teams zal meespelen, om het kampioenschap van vorig jaar te verdedigen. Ook de nummers twee en drie van vorig jaar, respectievelijk het RTC-team uit Groningen en Dinto uit Warmenhuizen zijn van de partijDe toegang tot Sportzaal Oosterhout is gedurende het derde International Volleyball Tournament Alkmaar gratis. Informatie is te vinden op de website van het toernooi, www.ivta.nl.

Pin It
Bekeken: 4246x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/