Op zondag 9 april vindt de première plaats van Different Attitudes. Dans- en muziekliefhebbers kunnen in hotel De Rijpereilanden genieten van een balletvoorstelling van Balletschool Attitude, op live muziek van muzikanten onder ander verbonden aan Artiance. 

Er worden dit voorjaar onder de noemer Different Attitudes regelmatig voorstellingen gegeven in de grote zaal van het Rijper hotel. Deze zijn gratis voor mensen met een lichamelijke beperking en de gasten die via de Zonnebloem op vakantie zijn in het hotel. Daarnaast zijn er kaarten te koop. 

Tijdens de première worden de balletdansers en muzikanten bijgestaan door pianist Jan Prins, winnaar van Alkmaars Talent 2016.

De dansvoorstelling begint om 18.30 uur. Reserveren kan voor € 5,- via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It
Bekeken: 2980x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/