Jeroen Kramer praat al meer dan 25 jaar in camera’s en microfoons. Meestal als presentator of interviewer, zoals van Klokhuis en het Sinterklaasjournaal. Bij Podium onder de Toren in Grootschermer gaat het op zaterdag 22 april echter om Kramer's tweede liedjesvoorstelling.

Jeroen Kramer blijkt een begenadigd zanger en een virtuoos gitaarspeler in zijn eigen Nederlandstalige mix van humor, ontroering en muzikaliteit. Samen met soms bizarre bespiegelingen op het leven tussendoor, krijgen bezoekers een inkijk in de unieke wereld die Jeroen Kramer heet. Laat u verrassen door de onbekende kant van een bekende rasentertainer.

Kramer begint om 20.15 uur. Kaartjes zijn te koop via podiumonderdetoren.nl en op de avond van de voorstelling is de kassa drie kwartier voor aanvang ppen. Leden van het Podium en iedereen onder 18 jaar krijgen korting. (foto: jeroenkramer.nl)

Pin It
Bekeken: 3665x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/