Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) heeft deze week bekend gemaakt dat de totale capaciteit voor de centrale opvang van asielzoekers tegen het einde van het jaar terug zal zijn gebracht naar 31.000 beschikbare opvangplaatsen. Het aantal asielzoekers in Nederland fors is afgenomen waardoor er minder capaciteit nodig is. Er blijven 61 opvanglocaties open en 45 locaties gaan sluiten of zijn al gesloten.

Ook de COA locatie aan de Picassolaan in Alkmaar wordt gesloten, de deuren gaan daar per oktober van dit jaar dicht. Eerder was tussen de gemeente Alkmaar en COA afgesproken dat het asielzoekerscentrum aan de Picassolaan uiterlijk per 1 januari 2019 zou sluiten. Het college van burgemeester en wethouders constateert dat met de nu voorgenomen sluiting dit dus met ruim een jaar is vervroegd. De tijdelijke opvang voor asielzoekers aan de Robonsbosweg blijft open tot uiterlijk april 2019.

Pin It
Bekeken: 4662x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/