Zondag bereikte zwemmer en geboren Alkmaarder Maarten van der Weijden Rotterdam, na een zwemtocht van tachtig kilometer. Alkmaarders zijn trots op hem, de prestatie werd diverse keren gedeeld via social media.

Van der Weijden, olympisch kampioen open water zwemmen vertrok zaterdag in de haven van Marina Amsterdam. Hij is ambassadeur van het zwemevenement Like2Swim in Rotterdam, georganiseerd voor het goede doel. Het evenement vond zondag plaats in de Entrepothaven en Maarten vond het een ludieke actie om zwemmend aan te komen.

Zwemmen in open water, zoals een kanaal, is in principe verboden omdat het niet zonder gevaar is. Bij hoge uitzondering was deze zwemtocht toegestaan. Maarten daarentegen zag het als een pittige trainingstocht van tachtig kilometer, zo is te lezen op zijn website.
Pin It
Bekeken: 3211x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/