Alkmaar Centraal


Een website waarop te lezen is 'binnenkort meer informatie', een vrij nieuwe Facebookpagina, met nog weinig volgers;  de Democratische Partij Alkmaar (DPA) staat in de startblokken om zich als nieuwe partij aan te melden voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart.

De initiatiefnemers Frans Kilian en Thomas Saverschel zijn druk op zoek naar mensen voor de kieslijst. Ook zoeken ze leden en fondsenwervers, zo is te lezen in een oproep tot vrijwilligers op alkmaarvoorelkaar.nl.

De DPA wil graag problemen en vraagstukken die leven onder bewoners van gemeente Alkmaar aan de kaak stellen. Hierbij denken zij aan vraagstukken over de gezondheidszorg (WMO, ouderenzorg), het openbaar vervoer en parkeerbeleid, de uitbreiding van het ziekenhuis, openingstijden van de horeca, leegstand, huisvesting en vluchtelingenproblematiek.

De DPA moet aangemeld zijn bij de gemeente voor 27 december; dit is de uiterste inschrijvingsdatum. Daarnaast moet de kandidatenlijst voor 5 februari in orde zijn en moet er een waarborgsom worden gestort.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl