Het is nog maar de vraag of de plannen voor appartementencomplex de Westfriese Poort op de hoek van de Eilandswal in Alkmaar door kan gaan. In de huidige vorm zal het in ieder geval niet lukken.

Veel bewoners van het Schermereiland, en dan natuurlijk met name die in de directe omgeving van het project, hebben bezwaar gemaakt tegen de omvang en vooral de hoogte van het te realiseren gebouw. Eén van hen heeft op schaal een maquette gemaakt (zie foto) en dat heeft veel anderen doen schrikken.

Ook de PvdA Alkmaar is geschrokken van de hoogte en omvang van het project en heeft er vragen over gesteld. Naar verluid heeft wethouder Anjo van de Ven al laten weten dat het plan van tafel moet.

De realisatie van de Westfriese Poort stuit op probleem na probleem. De eerste projectontwikkelaar ging failliet en de tweede bleek zich schuldig te maken aan bouwfraude. Het is nu Vink Bouw uit Nieuwkoop dat het pand mag bouwen, maar dat laat dus waarschijnlijk voorlopig nog wel even op zich wachten.
Pin It
Bekeken: 6540x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/