Podium Victorie staat zaterdag 21 april voor het eerst in het teken van New Soul Connection. Dit is dé soul avond van Alkmaar. De dj's gaan op zoek naar de diepere laag van de soulmuziek en de inspiratie voor de pareltjes van het toen en nu, terwijl ze trouw blijven aan de originele sounds. Deze dansavond is ontstaan uit passie en liefde voor de soul.

De dansavond is ontstaan uit passie en liefde voor de soul. DJ Leroy en Zwarte Koffie Soundsystem zijn de creatieve en veelzijdige soul acts die vanachter de draaitafels het publiek trakteren op de beste soul uit het heden en verleden.

Kaarten aan de deur kosten 5 euro. De soul avond begint na het concert van Waylon. Bezoekers van het Waylon-concert mogen gratis blijven. Meer informatie is te vinden op podiumvictorie.nl.
Pin It
Bekeken: 2312x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/