Alkmaar Centraal


Zaterdag 15 en zondag 16 december vindt de Winterfair Oude Stad & Waagplein Alkmaar weer plaats. Naast de kraampjes met kerstspullen is er een erwtensoepwedstrijd. Deze wordt georganiseerd door leerlingen van het Horizon College.

Standhouders, waaronder winkeliers en uitbaters van horeca, bieden hun waren aan, waaronder mooie, creatieve, lekkere en bijzondere winterse producten. Voor nóg meer sfeer is er volop muziek en entertainment, een levende kerststal en er zijn mooie decoraties.

De kidsarea op het Waagplein van JOL Bergerhof is er ook weer. Kinderen kunnen hier naar hartenlust timmeren, broodjes bakken, schminken én een kijkje nemen in de levende kerststal in het Waaggebouw

De voor de wedstrijd ingezonden erwtensoepen worden beoordeeld door een jury bestaande uit soepexpert Sophie, van Soepp, Horeca Waagplein en Mart Bleeker, eigenaar van Café Restaurant Bleeker én winnaar van het NK en WK erwtensoep maken.

Iedereen die denkt dat hij of zij de lekkerste erwtensoep kan maken kan zich inschrijven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl