Alkmaar Centraal


Zaterdag 26 januari en dinsdag 5 februari houdt Oberon Theaterproducties uit Alkmaar open repetities. Hier kunnen geïnteresseerden ontdekken of musical en zingen en dansen iets voor hen is.

De 26e is houdt de musicalgroep voor jeugd van 14 tot 21 jaar een repetitie van de musical 'CATS' aan Olympiaweg 17. CATS speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de katten hun grote bal vieren. Eén van hen wordt door Old Deuteronomy uitverkoren om een nieuw, herboren kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, de reizende glamourkat, keert juist op deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar die willen niets meer van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door een schurkachtige kat.

De 5e houdt de musicalgroep van kinderen van 9 tot 14 jaar een open repetitie van de musical 'Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat' aan Drechterwaard 16. De musical vertelt het verhaal van Joseph, die de bijzondere gave heeft om dromen te kunnen verklaren. Hij is het lievelingskind van zijn vader en zijn broers zijn heel jaloers. Zij verkopen Joseph aan Egyptische slavenhandelaren. Als alles verloren lijkt te zijn, gloort er plotseling een sprankje hoop: de farao heeft slaapproblemen en Joseph is de enige die
hem kan helpen.

Beide open repetities zijn gratis toegankelijk.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl