Artiance Speciaal is een vierjarige kunstscholing annex dagbesteding voor talentvolle en gemotiveerde mensen vanaf 18 jaar. Zaterdag 3 augustus vindt in de Ateliers van Artiance een informatieve open dag plaats.

Leren vertrouwen op eigenheid en het ontwikkelen van bijzonder talent staan centraal bij de Kunstschool. De vierjarige scholing wordt gegeven in een kleine groep, begeleid door professionele kunstenaars met ervaring en opleiding in de zorg.

Wie wil kan tijdens de open dag meedoen met gratis workshops, de expositie bezichtigen en kennis maken met docenten. Ook zijn er deelnemers die hun ervaringen met de vierjarige kunstscholing vertellen. Voor deelname aan de opleiding is een indicatie voor dagbesteding nodig.

De open dag is van 13:00 tot 17:00 uur in de Ateliers van Artiance, Canadaplein 3 in Alkmaar. Meer informatie is te vinden op artiance.nl.
Pin It
Bekeken: 2472x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/