In de nacht van zaterdag op zondag heeft in Alkmaar een achtervolging plaatsgevonden. Rond 03.40 uur zag een agent op de Glazenierstraat een auto staan die eerder als gestolen was opgegeven. Toen de agent op de auto af wilde gaan, ging de Volkswagen Golf er met zeer hoge snelheid vandoor. De achtervolging werd door meerdere politieauto’s ingezet.

De bestuurder is bij de Schinkelwaard de controle over zijn voertuig verloren. De Volkswagen Golf is daarbij op de kop en half in een bij een woning horend schuurtje terecht gekomen. De 41-jarige Alkmaarder wist uit de auto te kruipen en verstopte zich. Met behulp van een speurhond werd hij in één van de tuinen gevonden en werd hij aangehouden.

Hij bleek gewond geraakt en is geboeid en onder escorte meegenomen naar het ziekenhuis. In totaal waren er zeven politievoertuigen ter plaatse. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek naar het ongeval, een berger heeft de Golf weer rechtop gezet en afgevoerd. De ravage ter plaatse was flink, zowel auto als schuur moeten als verloren worden beschouwd.
Pin It
Bekeken: 1869x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/