Ping Pong Alkmaar, de ambitieuze en enthousiaste tafeltennisvereniging aan de Tochtwaard, start woensdag 22 september met lessen speciaal voor 55-plussers. Voorafgaand is er zaterdag 18 september als 'grand opening' een open middag onder leiding van tafeltennis-legende Bettine Vriesekoop.

Na een uitdagend jaar waarin er ook ouderen dikwijls (te) weinig sportten, pakt Ping Pong Alkmaar het batje samen met het Nationaal Ouderenfonds op om bewegen te stimuleren met 'OldStars Tafeltennis'. Om 55-plussers warm te maken is er op de 22e een kick-off van 11:00 tot 13:00 uur, waarbij ambassadeur Bettine Vriesekoop een clinic zal verzorgen. Ook geïnteresseerden in een rolstoel zijn welkom.

De OldStars sessies zijn daarna op woensdagen van 12:30 tot 13:30 uur. Het sociale aspect is daarbij erg belangrijk en er zal dan ook telkens een lekker kopje koffie gedronken worden. Meedoen kost 3,50 euro per keer sessie. Meer op oldstars.nl/tafeltennis, pingpongalkmaar.nl en facebook.com/pingpongalkmaar.

 
Pin It
Bekeken: 1384x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/