Zorgorganisatie Levvel5 is gestopt vanwege financiële problemen. Samen met betrokken gemeenten, waaronder Alkmaar, is afgesproken dat alle cliënten en medewerkers samen naar één andere zorgaanbieder over zouden stappen. Dan zou er eigenlijk niets voor hen veranderen. Vooral prettig voor de cliënten, dit zijn jeugdigen met complexe problemen en een licht verstandelijke beperking. Maar omdat een aantal medewerkers op eigen houtje vertrok, is die optie nu gevlogen.

Naast dat de cliënten hun vertrouwde zorgverleners kwijt zijn, hebben andere zorgverleners te weinig capaciteit om hen als groep over te nemen. Daarom is besloten om voor iedere cliënt apart een nieuwe zorgaanbieder te vinden vóór 2022. Dat geldt ook voor de jongeren op de wachtlijst van Levvel5. Waar mogelijk worden lopende ambulante trajecten voor 1 januari afgerond, zodat jongeren niet voor een korte periode te maken krijgen met wisseling van hulpverleners.

Tegelijkertijd worden er gesprekken gevoerd met aanbieders van zorg voor licht verstandelijk gehandicapten om hun expertise centraal in de regio te kunnen continueren.
Pin It
Bekeken: 2012x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/