Vooral wisten de Alkmaarse rugbymannen al dat het lastig zouden worden tegen de Bulldogs uit Almere. Zonder reservespelers moesten ze het opnemen tegen de nummer twee in de 3e Klasse Noordwest. Al vrij snel verloren de Alkmaarders ook nog eens een speler vanwege een blessure. De eindstand werd 46-24.

Alkmaar opende de score. Winger Pook van Berkel kon doorbreken en een try scoren in de hoek achterin. De daardoor lastige conversie (de trap op de palen voor twee extra punten) ging echter mis. De Bulldogs maakten al snel 5-5, en hadden het "lek" gevonden. Bovendien viel Joshua Klaverweide geblesseerd uit. Voordat Alkmaar weer wat terug kon doen, stond het al 29-5.

Begin van de tweede helft kon Alkmaar de verdediging even gesloten houden, maar daarna werd deze weer overlopen. Met een stand van 46-10 was het verrassend genoeg Alkmaar die de eindfase beheerste. Na een verprutste strafschop werd de volgende verzilverd met een try en ook de conversie daarna van Kristian Boogert was goed (46-17). De Alkmaarders gingen op jacht naar de vierde try, die goed is voor een bonus-competitiepunt, en met succes. Onder hoge druk trapte Almere de bal haastig weg, recht in de handen van Kristian Boogert, die het cadeautje dankbaar aanvaardde. Hij scoorde een try en voegde daar nog twee punten aan toe met een conversie, waardoor de eindstand op 46-24 uitkwam.

De Alkmaarse rugbymannen staan na negen wedstrijden zesde van de twaalf in de 3e Klasse Noordwest, met vijf gewonnen en vier verloren wedstrijden. Ze hebben nog uitzicht op plek drie - Spakenburg en de Bulldogs zijn buiten bereik - maar moeten ook nog een oogje houden op de nummer zeven.
Pin It
Bekeken: 1695x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/