Alkmaar, 27 februari 2015. Zaterdag 28 februari vindt de Natuurwerkdag opnieuw plaats. De vrijwilligers die zich actief inzetten voor het groenonderhoud doen dat deze keer in de Rekerhout, de Oudorperhout en de Alkmaarderhout. In de Vroonermeer wordt de Natuurwerkdag gehouden op zaterdag 14 maart. Zij kunnen altijd een extra paar handen gebruiken, dus wie zin en tijd heeft, kan zich vooraf aanmelden bij de betreffende locatieleider. Gewoon ter plaatse melden op de dag zelf kan natuurlijk ook. De activiteiten starten om 09.30 uur en duren tot ongeveer 15.00 uur (inclusief lunch).

De Natuurwerkdag is een landelijk initiatief dat wordt gehouden voor het behoud van het groen. Jong en oud kan deze dag werken aan het behoud en herstel van natuur en landschap. De landelijke natuurwerkdag is altijd de eerste zaterdag van november. Door groot succes is er nu in Alkmaar op 28 februari een extra dag georganiseerd.

In de Rekerhout worden wilgen geknot. Vooraf verzamelen op de Kinderboerderij (Krielenzand 5). De locatieleider is Gerard Bijman (IVN, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). In de Oudorperhout worden ook wilgen geknot. Verzamelen bij OBS De Zes Wielen (Munnikenweg 18). De locatieleider is Hans Schouten (Stichting Oudorperhout, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). In de Alkmaarderhout gaat het om onderhoud van hakhout, de insectenplek en het verwijderen van houtige opslag van esdoorns. Hier wordt vooraf verzameld bij de muzieknis en locatieleider is Rikie Kleverwal (Stichting Cultuurpark de Hout, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Op 14 maart is Vroonermeer aan de beurt. Hier worden ook wilgen geknot. Verzamelen bij MFA Vroonermeer (P.C. Boutensstraat 4). Locatieleider is Colm O’Flynn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Pin It
Bekeken: 2440x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/