De komende weken gaat er veel gebeuren rondom het station van Alkmaar. In de week van 10 augustus 2015 start de gemeente Alkmaar met de herinrichting van het voorplein, de taxistandplaatsen en de Stationsweg. Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de aanpak en vernieuwing van het Stationsgebied.

In de week van 10 augustus 2015 start de herinrichting van de Stationsweg en de inrichting van de nieuwe taxistandplaatsen. Deze werkzaamheden duren tot eind september 2015.

De aanpak van het busstation maakt onderdeel uit van een complete “make over” van het station Alkmaar. Station Alkmaar krijgt een volledig nieuwe uitstraling. Een brede, lichte traverse verbindt straks de centrum- en de Bergerhofzijde van de stad. Roltrappen en liften maken het station toegankelijk en er komt een grote nieuwe fietsenstalling. NS stemt het winkel- en voorzieningenaanbod op het station nog beter af op de behoefte van de reizigers.

Meer informatie over de werkzaamheden aan het stationsgebied is te vinden op www.alkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 5467x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/