Het Alkmaarse stadsbestuur gelooft in de kracht van ondernemers. In het coalitieakkoord zijn Alkmaarse ondernemers centraal dan ook centraal gezet. Het Actieprogramma Economie 2015 - 2019 geeft concrete acties en beleidslijnen.

In Alkmaar en de regio zijn vele ontwikkelingen die bijdragen aan de economie. Het programma is een verbindende en versterkende bundeling van bestaande projecten en activiteiten hierop gericht. Het brengt samenhang en sturing op kernactiviteiten die de economie en het vestigingsklimaat van Alkmaar beïnvloeden.

Het Actieprogramma heeft twee strategische doelstellingen. Stimulans moet Alkmaar als economisch hart van de regio versterken. Lopende projecten die verbonden worden zijn Kennisregio, Sport, Duurzaamheid, Sterk Centrum, Overstad en Alkmaar Marketing.

De rol van overheden verandert. Economische ontwikkeling ontstaat niet op het gemeentehuis, maar in de stad. Daarom is doelstelling twee ondernemers beter te faciliteren, initiatieven aan te jagen en bij te sturen waar ze het algemeen belang raken. Alkmaar wil voorop lopen als gastvrije gemeente voor ondernemers.

Pin It
Bekeken: 3654x
https://www.malkelapagading.com/situs-slot-mahjong/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://dorsekgacor.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/usaklub-slot.html https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/