Zowel VVD als OPA vinden de opvang van 600 asielzoekers te veel voor Alkmaar. De PvdA pleit dat in Alkmaar niemand op straat hoeft te slapen en het CDA stelt dat het niet zo kan zijn dat er zomaar toch extra vluchtelingen worden aangevoerd. Het was een bijzondere vergadering, want de raad mocht het College alleen adviseren en vragen. Óf de opvang van vluchtelingen in het voormalige Belastingkantoor aan de Robonsbosweg doorgaat is namelijk volledig een zaak voor het College.

Het gaat immers om tijdelijke opvang en niet om een permanente voorziening zoals de al bestaande COA vestiging in Alkmaar. En die beslissing lijkt een formaliteit. Interessant detail daarbij is dat het College officieel dinsdag een besluit neemt terwijl er woensdagavond nog een avond voor de omwonenden op de agenda staat. Dat er 600 asielzoekers komen staat nu eigenlijk al vast. Een motie om dit te beperken tot 300 werd verworpen,net als een motie om de beslissing uit te stellen tot na woensdag. Dus werd er nog wat aangedrongen op uitstel van het besluit, op veiligheidsvoorzieningen en op zinvolle dagbesteding.

Een voorstel om er voor te zorgen dat de vluchtelingen niet met meer dan drie mensen tegelijkertijd naar buiten mogen werd door Burgemeester Bruinooge meteen van tafel geveegd. De toon werd richting het einde van de vergadering nog even wat feller en vinniger, maar normaliseerde daarna toch weer.

Pin It
Bekeken: 5012x
http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/