Zondagavond hield de politie rond 21.00 uur een 40-jarige Alkmaarse motorrijder aan die meerdere verkeersovertredingen had gepleegd.

Agenten zagen de man met hoge snelheid op zijn motorfiets over de Vondelstraat rijden. Toen zij hem wilden controleren negeerde hij een stopteken.

Later werd de motorfiets dankzij een surveillerende politiehelikopter zonder bestuurder aangetroffen in de Parkstraat. De motorrijder zelf werd vervolgens door de politie opgespoord en in de Hofstraat aangehouden. Hij bleek alcohol gedronken te hebben en weigerde mee te werken aan een blaastest.

Voor het negeren van het stopteken, het overschrijden van de maximumsnelheid en het feit dat hij weigerde mee te werken aan de blaastest krijgt de Alkmaarder een proces-verbaal. De verdachte is ingesloten omdat hij verder nog een korte gevangenisstraf bleek uit te moeten zitten.

Pin It
Bekeken: 3608x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/