Alkmaar, 21 november 2012. De stad Alkmaar ontwikkelt zich steeds verder, ook op toeristisch gebied. Alkmaar is geen grote stad, alle bezienswaardigheden zijn per voet goed bereikbaar. Toch vindt de Onafhankelijke Partij Alkmaar dat aan die bereikbaarheid nog wel iets gedaan kan worden, want misschien heeft niet iedereen even veel tijd of zin in een wandeling, of wil ook buiten de stad fietsen. De partij denkt vooral aan oudere bezoekers. Een aantal openbare fietsstations zouden een uitkomst kunnen zijn.

"Deze fietsstations zijn onbemand en kunnen zich op verschillende plaatsen bevinden: bij het treinstation, bij de camping, op bepaalde plekken in het centrum en bij de parkeerterreinen aan de rand van de stad. Met pinpas of creditcard kan voor een fiets losgemaakt worden," licht OPA-raadslid Willem Peters toe. "Terugbrengen kan bij ieder station en het verschuldigde bedrag wordt dan in rekening gebracht." Vooral in het buitenland zijn er meer steden met deze soort van fietsverhuur. OPA willen graag dat het college gaat onderzoeken of in Alkmaar deze fietsverhuur ook mogelijk is.

Pin It
Bekeken: 1442x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/