Alkmaar, 26 november. Bij de afvalcentrale HVC dreigen binnenkort ruim honderd banen te verdwijnen. Dat is ongeveer tien procent van alle banen in en rond de twee centrales die het bedrijf beheert. Het sociaal plan dat aan de reorganisatie verbonden zit is door een ruime meerderheid van de medewerkers die lid van Abvakabo FNV afgewezen, en om dit kracht bij te zetten waarschuwt de vakbond met stiptheidsacties. Naast een betere regeling wil de FNV afspraken maken over begeleiding bij het vinden van een ander werk. De vakbond keurt het af dat de leiding van de huisvuilcentrale de problemen als gevolg van de crisis afschuift op de medewerkers.

De op hande staande protestmaatregelen houden in dat als mensen zich niet helemaal aan de regels houden, er geen afvalinname zal plaatsvinden. Een verkeerd opgestelde of openstaande vuilcontainer zal dan dus onaangeroerd langs de weg blijven staan. Een andere mogelijkheid voor protest is het tijdelijk sluiten van afvalbrengstations.

Als HVC-werknemers tot actie overgaan zullen inwoners van de gemeenten waarvoor de centrale actief is zoveel mogelijk met flyers ingelicht worden. De HVC heeft een groot bereik, dus naast Alkmaar zouden meerdere gemeenten de eventuele gevolgen gaan merken. Regio's waar vuil ingenomen wordt zijn Noord-Holland Noord, Zaanstad, Ijmond, Flevoland en Drechtsteden. Daarnaast heeft de HVC een tweede centrale in Dordrecht en haalt ook daar vuil op. Totaal zijn er duizend mensen in dienst.

Pin It
Bekeken: 1260x
https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/