Alkmaar, 29 november 2012. Wintercircus Martin Hanson ontvangt dit 34ste speeljaar haar miljoenste bezoeker. Reden voor bollenkweker Cornel van Schagen uit Bergen om zijn unieke exclusieve sneeuwwitte dubbele tulp met rode blos te vernoemen naar Winter-circusdirecteur Arlette Hanson. De unieke doopplechtigheid zal bij Theater De Vest plaatsvinden, en het complete internationale gezelschap van het Wintercircus zal in haar mooiste kostuums aanwezig zijn om het een extra feestelijk circustintje te geven. Het is nog spannend in welke plaats het Wintercircus haar miljoenste bezoeker zal ontvangen, maar wie weet gebeurt dat wel in De Vest. Tijdens de jaarwisseling geeft het Wintercircus volgens jarenlange traditie drie voorstellingen in het Alkmaarse theater (op 31 december en 1 januari).

De doop zal plaatsvinden op donderdag 6 december om 14.00 uur en de eer valt ten deel aan acteur Huub Stapel. Omdat het nu de tijd is om bollen te planten zal de "Arlette Hanson" gedoopt worden met zaagsel. De schaal met de nieuwe bol blijft in De Vest om daar in het voorjaar tot volle bloei te komen. Het is een unieke gebeurtenis voor de Nederlandse circuswereld. Voor het eerst in haar geschiedenis wordt er een tulp vernoemd naar een circusdirecteur. Arlette Hanson nam vijftien jaar geleden het stokje over van vader Martin, na vier jaar fulltime voor hem gewerkt te hebben. 

Bollenkweker Van Schagen is een trouw bezoeker van het Wintercircus Martin Hanson. Hij kweekt hij diverse exclusieve soorten tulpen voor zijn bedrijf. Cornel: " Het is razend knap dat deze vrouw elke winter weer met ruim 50 medewerkers meer dan twee maanden door Nederland trekt om ons te vermaken. Elk jaar presenteert zij een gloednieuwe show met bijzondere internationale acts. Dit jaar zelfs uit Taiwan! We vonden het dus de hoogste tijd om eens wat terug te doen. Daarnaast levert bollenenzo.nl ook een bijdrage bij het in het zonnetje zetten van de miljoenste bezoeker."

 

Pin It
Bekeken: 1248x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/