Alkmaar, 11 februari 2013. Op donderdag 21 februari organiseert het Sportbureau Alkmaar van 12.00-16.00 uur een sportspektakel in het Sportpaleis Alkmaar. Van 12.00-16.00 uur zijn kinderen van 6 t/m 12 jaar welkom om te komen springen, dansen en sporten. Peter de Baat, wethouder sport, zal de winnende mascottenaam van Alkmaar Actief bekend maken en om 13.30 uur zal zangeres Femke Meines een optreden verzorgen. De kosten voor entree bedragen 3 euro, en daarbij krijgen kinderen een toegangskaartje voor IJsbaan de Meent krijgen om dezelfde dag te gebruiken.

Het Sportbureau Alkmaar organiseert op de donderdag in de korte schoolvakanties standaard een sportspektakel. Dit jaar wordt grootst uitgepakt omdat het moment ook gekoppeld is aan de officiële kick-off van Alkmaar Actief. Alkmaar Actief is het gezondheidsstimuleringsprogramma van de gemeente Alkmaar. Kinderen konden de afgelopen weken een naam aandragen voor de nieuwe mascotte van Alkmaar Actief, Peter de Baat zal tijdens het sportspektakel deze winnende naam bekend maken en ook de mascotte zelf is aanwezig.

Om de dag een extra feestelijk tintje te geven zal Femke Meines om 13.30 uur een optreden verzorgen. De 12-jarige Femke is in 2012 eerste geworden bij het AVRO Junior songfestival en woonachtig in Tuitjenhorn dus erg bekend in de regio Alkmaar. Ook zijn er deze middag (grote) springkussens aanwezig, kun je tegen elkaar battelen op de dansmatten, worden er sportclinics verzorgd en kun je limonade drinken bij de limonadekoe. Al met al een feestelijke gelegenheid wat je zeker niet mag missen tijdens de voorjaarsvakantie.

 

 

Pin It
Bekeken: 1259x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/