Alkmaar, 28 februari 2013. De activiteitenagenda van Provadja die vanavond van start gaat staat in het teken van verandering. Voor Luc en Gustav bijvoorbeeld. Al hun vrienden vertrekken naar het buitenland, omdat ze geen toekomst meer zien in thuisland Italië. In de film 'ITALY: Love it or Leave It' van Gustaf Hofer trekken de twee jongemannen zes maanden in een oude Fiat door het land om de balans op te maken. Ze treffen een verdeeld land met vele tegenstellingen, dat aan de vooravond staat van belangrijke veranderingen. Naast nog andere films is er de AIA Architectuurlezing: Grondstoffen, ruimte of voedsel? Hierin vertelt architect Jurjen van der Ploeg over de ruimte die onze welvaart inneemt. Wat betekent het voor de ruimtelijke ordening dat Nederland in 2050 klimaatneutraal moet zijn? Deze lezing is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd door het Architectuur Informatiecentrum Alkmaar.

Er zijn zoals gewoonlijk meer films te zien in Provadja. In 'The Sessions' zorgt Mark zelf voor verandering in zijn situatie, door te besluiten zijn maagdelijkheid te verliezen. Omdat hij verlamd is door polio, is dat er op 38-jarige leeftijd nog steeds niet van gekomen. Met begeleiding van een priester en hulp van een sekstherapeut (een zeer dappere Helen Hunt!) gaat hij deze uitdaging aan. Het dictatoriale regime in Chili is zijn voortbestaan niet meer zeker, als een reclame-hotshot een zeer kleurrijke anticampagne voert in 'NO', een film van Pablo Larraín. Er wordt namelijk een referendum gehouden, waarmee met een simpele SI of NO kan worden beslist of de militaire junta door mag regeren. Voor Anne van tien jaar oud verandert haar hele wereld als ze verliefd wordt. Dit gevoel kende ze nog niet. In Superechte Liefde (9+) doet ze er alles aan om haar nieuwe klasgenoot Jørgen te veroveren. Maar dan ook echt alles!

 

Pin It
Bekeken: 1380x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/