Alkmaar, 17 april 2013. He, is dat niet...?  Nee, ze was het niet, maar ze leek er wel verschrikkelijk op. En dat was precies de bedoeling. Het betekende extra publiciteit voor de landelijke Dag van de Mondhygiënist. Georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en geopend door een lookalike van prinses Maxima. Vandaag openden landelijk circa 250 mondzorgpraktijken hun deuren voor het Nederlandse publiek. Belangstellenden konden een kijkje nemen en plaatsnemen in de behandelstoel voor een gratis mondzorgadvies. Op de Noorderkade stond 'de Poetsbus', een Amerikaanse schoolbus die dienst doet als moderne, mobiele mondhygiënistenpraktijk. Het publiek werd ook hier uitgenodigd om plaats te nemen in de behandelstoel. 

Na de feestelijke opening werd gezocht naar dé Koninklijke lach van 2013, en werd het winkelend publiek uitgenodigd om op de foto te gaan met 'Maxima'. De meest koninklijke lach won een compleet mondverzorgingspakket met hierin onder andere een elektrische tandenborstel. De Poetsbus heeft een eigen website. Op de website Mondhygiënisten zijn aan de landelijke dag deelnemende praktijken te vinden. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp voelde wel wat voor een koninklijke reportage en maakte onderstaande foto's.

 

Pin It
Bekeken: 2905x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/