Alkmaar, 13 mei 2013. De partners op het Alkmaars Cultuurplein vieren op vrijdag 24 mei feest. De culturele instellingen aan het cultuurplein, Bibliotheek Kennemerwaard, het Stedelijk Museum Alkmaar, Artiance Centrum voor de Kunsten, Theater De Vest en de Grote Sint Laurenskerk zijn 12,5 jaar geleden een bijzondere relatie aangegaan. Tijdens het open huis kan er een kijkje genomen worden achter de schermen en er zijn optredens en workshops. Als hoogtepunt zijn Tim Knol en Mathilde Santing te gast voor een bijzonder optreden in de Grote Sint Laurenskerk.

Tijdens de feestavond houden alle vier de Pleinpartners tussen 19.00 en 20.30 uur Open Huis. Niet alleen het theater wordt verbouwd maar ook de bibliotheek krijgt een make-over. Tijdens de avond is er te zien wat het resultaat moet worden. Bezoekers kunnen een gratis stempelkaart halen bij de Pleinpartners. Vier stempels leveren vrij toegang op tot het concert. Wie het concert zonder stempelkaart wil bijwonen, kan in de voorverkoop aan de kassa van Theater de Vest een toegangsbewijs kopen voor € 12,50. Meer informatie op de Facebookpagina van Cultuurplein Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 1680x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/