Alkmaar, 4 juli 2013. Zaterdag 13 juli om 20.30 uur vindt de tweede editie plaats van het Groot Alkmaars Openbaar Dictee. Zomer op het Plein, de Alkmaarsche Courant, Bibliotheek Kennemerwaard en Boekhandel Feijn sloegen de handen ineen voor opnieuw een dictee in de buitenlucht. Naast 20 prominenten kunnen maximaal 100 taalliefhebbers gratis aan het dictee deelnemen. Het dictee is opgesteld door journalisten van de stadsredactie van de Alkmaarsche Courant. Het thema voor deze zomer is 'De Grootste Alkmaarder Aller Tijden'. Een twintigtal prominenten zullen meedoen, waaronder de winnaar van vorig jaar en enkele bestuurders en notabelen uit de regio.

Cabaretier, tekst- en liedschrijver Jeroen van Merwijk zal het dictee voorlezen en geeft ter afsluiting een mooi optreden. Hij wordt muzikaal begeleid door meestergitarist Wouter Planteijdt. De presentatie deze avond is in handen van Wilbert Stuifbergen.

De drie beste dicteeschrijvers worden beloond met mooie prijzen. De eerste prijs is een theaterbon van € 50,- en een verhuisdoos vol nieuwe boeken; de tweede prijs is een Groot Abonnement voor Bibliotheek Kennemerwaard en de derde prijs bestaat uit twee toegangskaarten voor de voorstelling 'De Passievrucht' in Theater De Vest op woensdag 19 februari 2014. Belangstellenden voor het Groot Alkmaars Dictee kunnen zich aanmelden bij de bibliotheek, onder vermelding van 'Groot Alkmaars Dictee 2013 en de volledige persoonsgegevens. In totaal zijn er 100 plaatsen beschikbaar.

 

 

Pin It
Bekeken: 1416x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/