Alkmaar, 26 juli 2013. Traditioneel herhaalt Provadja in de zomer toppers van het afgelopen seizoen. Zo ook de alom geprezen Paradies-trilogie. Op vrijdag 2 augustus worden alle drie de Paradies-films, Liebe, Glaube en Hoffnung herhaald inclusief een diner in het theatercafé. De films worden per stuk ook nog op een andere dag in de week vertoond. Een andere topper van het afgelopen seizoen was Woody Allen's To Rome with Love, waarin verschillende verhaallijnen zich in de Italiaanse stad afspelen. Maar ook recente films komen aan bod. Kapringen gaat over een vrachtschip dat wordt gekaapt door Somalische piraten. Er ontstaat een beklemmend spel op leven en dood.

De Krekel (3+) is een nieuwe kinderfilm in het Filmhuis. Het is een collectie van zeven charmante tekenfilms over de muzikale Krekel. Hij verliest onder andere zijn viool in de buik van een grote cello, lokt met zijn spel de wormen uit de boom, bevrijdt zichzelf en andere insecten uit een spinnenweb en hij wordt opgeslokt door een kip. Gelukkig biedt zijn viool vaak uitkomst!

Voor de derde week draait het alom geprezen vervolg op Before Sunrise en Before Sunset: Before Midnight. Negen jaar na de laatste rendez-vous pakt het verhaal de inmiddels getrouwde Celine en Jesse op tijdens vakantie in Griekenland. Tijdens de zonovergoten vakantie ontstaan er scheuren in de relatie, als het stel stil gaat staan bij de beslommeringen die weer in aantocht zijn.  Chimpanzee (7+) ook draait nog een weekje mee. Het is  de film met echte dieren, waarin kleine chimpansee Oscar gevolgd wordt. Hij heeft een prachtig leventje, totdat hij plotseling wees wordt en het alleen moet rooien. Dat redt een jonkie natuurlijk niet, maar dan krijgt hij een verrassende bondgenoot.

Pin It
Bekeken: 1611x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/