Alkmaar, 3 september 2013. Als ambassadeur van het Jeugdcultuurfonds Alkmaar gaat Tommie Christiaan verschillende Alkmaarse scholen bezoeken om kinderen kennis te laten maken met de vele culturele mogelijkheden die er zijn. Steeds meer basisscholen zijn bezig om cultuur te integreren in het onderwijs. Kinderen krijgen les in bijvoorbeeld muziek, dans en theater. Als kinderen hier enthousiast over zijn, is het echter voor veel gezinnen financieel niet haalbaar om cultuurlessen voor hun kinderen te betalen. Het Jeugdcultuurfonds zet zich in voor kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen. Het fonds betaalt voor deze kinderen het lesgeld en de eventuele attributen.

Tommie Christiaan, bekend van onder andere zijn rol als prins Erik in de musical 'The Little Mermaid', zegt hierover: 'Ik vind dat alle kinderen dezelfde kansen verdienen en aan cultuur deel moeten kunnen nemen. Ik hou van zingen, dansen en acteren en wil graag mijn enthousiasme overbrengen op kinderen.' Tommie gaat daarom 10 Alkmaarse scholen bezoeken om kinderen te vertellen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van cultuur. Scholen die Tommie graag willen ontvangen, kunnen zich aanmelden bij Alkmaar Prachtstad. Meer informatie over het Jeugdcultuurfonds Alkmaar is -hier- te vinden.

Pin It
Bekeken: 1379x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/