Alkmaar, 11 september 2013. Na een ingrijpende verbouwing van de Grote Zaal, de foyers en kantoren wordt Theater De Vest op zaterdag 5 oktober feestelijk heropend. Het theater is dan klaar voor de toekomst. Wat met meteen opvalt is de metamorfose van de foyer. De Grote Zaal bestaat straks uit drie niveaus: een vast tribunedeel, een flexibel deel (met stoelen die verwijderd kunnen worden) en een nieuwe, grote orkestbak. Er zijn 700 comfortabele, nieuwe stoelen met voldoende beenruimte en ononderbroken zichtlijnen op het toneel. De akoestiek van de zaal is enorm verbeterd, evenals het klimaatsysteem.

Theater De Vest vroeg één van Nederlands meest gerenommeerde podiumkunstenaars en vaste gast, choreografe Krisztina de Châtel, om een programma samen te stellen. Het begint met  'BRAND'! om 15.30 uur, waarin Alkmaarse brandweermannen figureren. Brandweermannen en brandweerauto's raken verwikkeld in een spannende choreografie en nemen het publiek gaandeweg mee naar binnen, naar de nieuwe foyer. Vanaf 16.00 uur staan de deuren De Vest open voor iedereen. Medewerkers nemen het publiek mee door het vernieuwde gebouw, om hen wegwijs te maken achter het toneel, in de kleedkamers en in de kantoren. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Pin It
Bekeken: 1115x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/