Alkmaar, 11 september 2013. Op vrijdag 11 oktober 2013 bestaat de Alkmaarse Rugbyclub 40 jaar. Dit wordt dan gevierd met een Jubileumweekend vol activiteiten. Alle vormen van rugby komen aan bod: jeugd, dames, veteranen en heren. Iedereen mag komen kijken en is welkom. Rugby is niet enkel een contactsport voor stoere mannen en vrouwen. Voor de leek komt het ruw en barbaars over, maar niets is minder waar. Ook kleinere weten hun mannetje te staan op het rugbyveld. Van lekker een balletje gooien en ravotten tot het jezelf ontwikkelen naar topsportniveau via de (rugby)LOOT-scholen. Het kan allemaal. 

Vrijdagavond 11 oktober staat er een veteranenwedstrijd op het programma. Zaterdag 12 oktober staat in het teken van de jeugd van 7 t/m 16 jaar en is er een dameswedstrijd. Op zondag 13 oktober spelen de beide herenteams en de 'colts', de junioren van 17 en 18 jaar, hun competitiewedstrijden. Met twee herenteams en een damesteam in de nationale competitie en een groeiende jeugdafdeling, is de Alkmaarse Rugbyclub een levendige club. Meer informatie is te vinden op de website van de rugbyclub en de jubileumwebsite.

Pin It
Bekeken: 1209x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/