Alkmaar, 11 oktober 2013. Dinsdagavond 15 oktober verzorgt Ary Velstra Schut, docent Mindmap-trainingen en gepassioneerd DaVinci liefhebber, een lezing over Mindmappen. De lezing is in de bibliotheek van Alkmaar Centrum en begint om 20.00 uur. Het is tevens een prima opstap naar de volledige serie van vier workshops waarin de techniek van het Mindmappen behandeld wordt aan de hand van de zeven principes van de briljante Leonardo DaVinci.  Verschillende van zijn uitvindingen, zoals de uitschuifbare brandweerladder, worden nog altijd gebruikt.

DaVince paste consequent een zevental principes toe: Curiosita, Dimonstrazione, Sensazione, Sfumato, Arte & Scienza, Corporalita en Connessione. Tijdens de lezing wordt uitgelegd wat hij, misschien wel de eerst 'mindmapper', bedoelde met zijn basisprincipes. Mindmapping is een techniek om je brein beter te gebruiken. Je kunt meer informatie verwerken en een beter overzicht houden. Je leert hierdoor structuur aan te brengen in complexe informatie. Ideaal om beter te onthouden wat je hebt bestudeerd, nog volop energie te hebben ook al heb je veel informatie verwerkt. Je maakt overzichtelijke aantekeningen en/of samenvattingen van boeken, teksten, verslagen of rapporten.

Meer informatie op de website van de bibliotheek. Bij de Volksuniversiteit is er een aanvullend programma van vier lesavonden te volgen. Meer informatie daarover op de website van de VU Alkmaar.


Pin It
Bekeken: 1929x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/