Alkmaar, 17 oktober 2013. 'Tennis is voor iedereen' is het uitgangspunt van Ivo Bakker van Next Level Tennisactiviteiten. Hij wil zich juist richten op volwassen en kinderen voor wie het sporten minder vanzelfsprekend is. Tot de doelgroep behoren bijvoorbeeld volwassen/kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en mensen met psychosociale moeilijkheden. De tennislessen zullen in eerste instantie verzorgd worden bij My Health Club in Heerhugowaard, maar Ivo is bezig met uitbreiding en geeft al les op tennisscholen in de omgeving. De activiteiten zullen zo worden ingericht dat er altijd aansluiting is bij het niveau en de mogelijkheden van de deelnemers. Op die manier zullen de tennisactiviteiten steeds een toegevoegde waarde hebben bij de persoonlijke ontwikkeling van de spelers.

Vanuit zijn eigen ervaring in persoonlijke kring, het doen van vrijwilligerswerk en het geven van sport- en tennisles heeft Ivo Bakker ondervonden dat het plezier en de dankbaarheid enorm groot is van mensen voor wie het sporten minder vanzelfsprekend is. Graag draagt hij bij aan het welzijn en plezier van kinderen en volwassen door ze te laten sporten op de tennisbaan.

In principe is de grootte van de groepssamenstelling bij de Next Level tennisactiviteiten flexibel en worden de duur van de les en het tijdstip in overleg bepaald. Voor trainingsmateriaal kan gezorgd worden. Meer informatie is te vinden op de gloednieuwe website van Next Level.

Pin It
Bekeken: 1203x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/