Alkmaar, 17 december 2013. De jurering zit erop: de finalisten van de VakkanjerWedstrijden 2013/2014 zijn bekend. Totaal 84 aanstormende vakmensen strijden in het voorjaar van 2014 om de Nederlandse titel en (mogelijk) tickets naar EuroSkills 2014 in het Franse Lille. Uit de regio Alkmaar zijn er meerdere Kanjers geselecteerd. De finalelocaties voor de de wedstrijdvakken worden begin januari bekendgemaakt. De Nederlandse kampioenen strijden in oktober 2014 om de Europese titel tijdens EuroSkills in Lille.

Finalisten Vakkanjers 2013-2014 per categorie: Peter Voorsluijs, Avenhorn (CNC-Draaien), Kris van der Kade, Heerhugowaard (Elektrotechniek Gebouwen), Tijs Dekker, Oosthuizen (Lassen BMBE/MIG/MAG), Bart Hoogland, Broek op Langedijk (Lassen TIG) en INHolland student Corné van 't Hoenderdal, Alkmaar (Mechatronica). Corné's studiegenoot Mike de Vogel uit Schagen is ook geselecteerd.

De VakkanjerWedstrijden voor talenten uit de metaal-, installatie-, elektro- en koudetechniek worden al sinds 2003 door TechniekTalent.nu georganiseerd, om de vaktrots en daarmee de instroom van jonge vakmensen in de technische sector te stimuleren.

Pin It
Bekeken: 1237x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/