Woensdag en zaterdag neemt AZ het op tegen SC Heerenveen. Midweeks wordt er gespeeld in het kader van de 1/8 finales van de KNVB Beker. Tijdens het bekertoernooi versloeg titelverdediger AZ tot dusver Sparta en Achilles '29, SC Heerenveen rekende af met FC Twente en VVV-Venlo. In verleden troffen beide teams elkaar al twee keer eerder voor de KNVB Beker. De stand in de onderlinge bekerduels is gelijk, ze wisten allebei een keer te winnen. Aan het begin van dit seizoen ging AZ hard onderuit op bezoek in Heerenveen. De Friezen wonnen toen met 4-2 met onder meer twee goals van Eredivisie-topscorer Alfreð Finnbogason.

Dick Advocaat kan voor het beker treffen wel weer beschikken over Maarten Martens en Nemanja Gudelj, beide ontbraken zondag tegen Heracles nog. Jan Wuytens is woensdag niet inzetbaar, hij is net als Dirk Marcellis geblesseerd. Of Wuytens zaterdag wel weer kan mee spelen is nog niet bekend.

De bekerwedstrijd van woensdag wordt afgetrapt om 18:45 uur en staat onder leiding van Danny Makkelie. Zaterdag wordt er gespeeld om eveneens 18:45 uur, maar dan voor de competitie. De twee wedstrijden worden afgewerkt in het AFAS Stadion.

Pin It
Bekeken: 957x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/