De 14-jarige Valentina Dekker uit Alkmaar zingt en danst in de nieuwe popgroep The TeenZ Company. Het wordt voor haar en de andere TeenZ een spannende tijd, want ze hebben net hun debuutsingle uitgebracht. Valentine hoopt dat 'Hou me vast' aanslaat, ook omdat de opbrengst gaat naar Serious Request.

Valentina en co. coverden dance-hits, maar op 13 november was er dan hun eigen ballad. ‘Hou me vast’ past goed bij het thema van Serious Request: de stille ramp van ouders en kinderen die elkaar kwijt zijn door een natuurramp of conflict.

In de actieweek van 18 tot en met 24 december bezoeken Valentina en de andere TeenZ het Glazen Huis, dat dit jaar op het Marktplein in Apeldoorn staat. Hier zullen ze bekend gaan maken hoeveel geld ze hebben verzameld in de strijd tegen de stille ramp van dit jaar.

'Hou me vast' is te downloaden en te beluisteren op iTunes, Spotify, Deezer en op YouTube.
Pin It
Bekeken: 3893x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/