De 22-jarige Michael Haver (roepnaam Mike) wordt al sinds 20 november vermist uit de instelling Dijk en Duin in Castricum. Hij is zonder medicijnen, jas, geld of mobiele telefoon vertrokken. Michael heeft zijn medicijnen dringend nodig en zijn familie is dan ook radeloos.

Op het moment van vertrek droeg Mike een groen t-shirt, zwarte trui, spijkerbroek en gympen van het merk Nike. Afgelopen donderdagnacht zijn reddingshonden op zoek geweest naar Michael, maar dat heeft ondanks de inzet niet tot resultaten geleid. Op het moment dat er nieuwe aanwiijzingen zijn waar Michael zich zou kunnen bevinden staat er een team klaar om in grote linie te gaan zoeken.

De afgelopen maanden is Michael sterk vermagerd waardoor zijn gezicht een stuk smaller is dan op de foto. Ook zou hij mogelijk zijn baard hebben kunnen laten staan. Op dit moment zijn er vermoedens dat hij op de bus is gestapt richting Alkmaar. Mochten mensen meer informatie hebben kunnen ze contact opnemen met Stichting ZoekjeMee en/of de politie via de welbekende kanalen.
Pin It
Bekeken: 2484x