Dinsdag 12 december opent wethouder Jan Nagengast de Buurderij Alkmaar, door als eerste buur zijn boodschappen af te halen. No Impact Group Alkmaar presenteert de avond bij Restaurant Vers en laat zichzelf zien.  Er is ook een proeverij met allerlei producten van boeren en ambachtelijke producenten uit de regio.

Bij de Buurderij vind je de heerlijkste producten uit de regio, zoals roente & fruit, zuivel, brood, vlees en dranken. Sommige producten zijn in Alkmaar exclusief bij Vers te krijgen. Bestellingen kunnen gedaan worden via boerenenburen.nl, om vervolgens op dinsdag van 17:30 tot 20:00 uur op te halen. Daar ontmoet je ook de boeren, producenten en andere buren.

Het assortiment wisselt regelmatig en is afhankelijk van het seizoen en het aanbod. En omdat zij niet meer produceren dan wordt besteld, is er geen verspilling.

De feestelijke opening van de Buurderij vindt plaats van 17:30 tot 20:00 uur.  Het adres van Vers Eten & Drinken is Stationsweg 41, Alkmaar. Meer uitleg over de Buurderij vind je op boerenenburen.nl of facebook.com/buurderijalkmaar.

 
Pin It
Bekeken: 2557x
https://ee.itk.ac.id/data/