De VVV Hart van Noord-Holland kondigt een reorganisatie aan vanwege groeiende verliezen. Gastheerschap is een belangrijke pijler binnen de VVV, terwijl gemeenten en bedrijven liever investeren in promotie.

Ook krijgen de diverse VVV-kantoren te maken met commerciële concurrentie van bijvoorbeeld de TIP-punten. Ook Alkmaar heeft sinds dit jaar een eigen Toeristen Informatie Punt op steenworp afstand van het VVV-kantoor in de Alkmaarse Waag.

VVV directeur-bestuurder Peter Timmermans ziet zich genoodzaakt om het contract met negen vaste medewerkers per 1 april 2018 te beëindigen. De medewerkers worden zo goed mogelijk begeleid naar nieuw werk.

Gemeente Alkmaar subsidieert 56.000 euro op jaarbasis, maar van de andere 17 belanghebbende gemeenten ontvangt de VVV niets. Steeds meer toeristen weten de weg naar Alkmaar te vinden, naar schatting  260.000 per jaar.

Verder hoopt Timmermans in de toekomst de openingstijden van het VVV-kantoor in het hoogseizoen te verruimen.
Pin It
Bekeken: 2790x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/