Vrijdag 6 april opent de leegstaande drukkerij aan de Edisonweg in Alkmaar haar deuren voor publiek voor 'Proefdruk', een voorproefje van het Karavaan Festival dat 1 tot en met 10 juni in en om Alkmaar wordt gehouden.

Op expeditie door de immense drukkerij geven korte performances en theatrale presentaties een sneak preview van wat Karavaan Festival 2018 te bieden heeft. Vergezeld met muziek en een hapje en een drankje wordt het een heerlijk en verrassend avondje uit.

Het thema dit jaar is Open Mind, een programma rondom blikvernauwing en blikverruiming. Karavaan laat actuele lokale onderwerpen dichtbij komen door het leven van boeren en stedelingen, vluchtelingen en kaaskoppen, grijze muizen en afwijkende mensen, natuurliefhebbers en kapitalisten te verbeelden.

De voorstellingen worden op locaties in Alkmaar, De Rijp, Stompetoren, Heiloo en Egmond aan den Hoef gespeeld. Zo verrijst op het Doelenveld het festivalhart, met gratis straattheater en de Kinderkaravaan.

Proefdruk begint om 19:30 uur, duurt 2,5 uur en is gratis voor Vrienden van Karavaan. Wie nog geen lid is, kan zich aanmelden voor (jaarlijks) 25 euro en genieten van alle buitengewone vriendenvoordelen van Karavaan.  Meer informatie op karavaan.nl.
Pin It
Bekeken: 2536x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/