Wie rond het middaguur over de Laat in Alkmaar liep, kon bij Zero Zero getuige zijn van een wel heel bijzonder tafereel. De deuren van de coffeeshop werden wijd open gezet om een vrouw met paard binnen te laten. Kort daarna leidde de ruiter haar viervoeter weer naar buiten.

Donald Smit was op bezoek bij en vriend en zag het opmerkelijke tafereel. Hij pakte snel zijn telefoon en maakte videobeelden, die hij plaatste op zijn Facebookpagina. Daarna verspreidden de beelden zich al snel via sociale media. Zelf weet hij niet wat er allemaal aan de hand was.

Zero Zero was niet bereikbaar dus het blijft onduidelijk waarom het paard binnengelaten werd. Mogelijk wilde de vrouw even vlug een joint halen en haar paard niet ergens aan vastbinden. Wie weet houdt het dier zelf ook wel van een joint. Hoe dan ook, het leverde Donald bijzondere beelden op en een memorabele dag.

 
Pin It
Bekeken: 3474x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/