De politie liet woensdag weten een 22-jarige Amsterdammer te hebben aangehouden in verband met de plofkraakpoging, die aan de Vondelstraat in Alkmaar plaatsvond in de nacht van 21 op 22 november.

Die nacht probeerden twee mannen rond 03:00 uur een pinautomaat aan de Vondelstraat op te blazen maar werden gestoord door een toevallig passerende politieagent. Ze lieten het explosief achter en gingen er vandoor op een motorscooter via de van Maerlantstraat in de richting van de Melis Stokelaan. De politie zette de achtervolging in, maar ze wisten te ontkomen.

Buurtbewoners hielden een groot onveiligheidsgevoel over aan het incident. Boven de pinautomaat bevinden zich woningen en twee dagen ervoor werd op hetzelfde tijdstip een plofkraak gepleegd aan de Wendelaarstraat niet veel verderop, waarvan de twee explosies zo hard waren dat ze helemaal in Bergen gehoord werden. Ook daar zijn twee mannen op een scooter gezien. De politie onderzoekt de zaak verder.
Pin It
Bekeken: 2922x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/