Een brommerrijder is vrijdag rond 17:00 uur gewond geraakt tijdens een aanrijding met een auto op de kruising van de Achtergraft met de Nauertogt in Koedijk. Getuigen schoten te hulp, want de man verloor bloed en bovendien scheen de zon volop. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De automobilist reed op de Nauertogt richting het kanaal, terwijl de brommerrijder vanaf rechts de kruising met de Achtergraft naderde. Om onbekende reden gaf hij geen voorrang, maar feit is dat de automobilist de zon vol tegen had. Gevolg was in ieder geval dat een botsing niet meer te voorkomen was. Het slachtoffer ging door de lucht en belandde hard op straat.

Beide bestuurders legden een blaastest af, die was in ieder geval voor de automobilist negatief. De brommer raakte flink beschadigd, de auto liep rechtsvoor lichte schade op.
Pin It
Bekeken: 2024x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/