In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 39-jarige vrouw uit Alkmaar ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Kanaalkade in Alkmaar. Rond 00.45 uur werd ze met haar fiets geschept ter hoogte van de Paardenmarkt.

De automobilist, een 29-jarige man uit Heerhugowaard is daarna gestopt en terug gelopen naar het slachtoffer. Bij aankomst van de politie heeft hij zich meteen kenbaar gemaakt als bestuurder. Daarna is hij aangehouden omdat hij mogelijk onder invloed verkeerde.

De verwondingen van de vrouw bleken ernstig genoeg om ook een traumahelikopter te alarmeren, maar die is niet ter plaatse geweest omdat het ambulancepersoneel daar niet op wilde wachten. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.
Pin It
Bekeken: 2416x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/