Vanaf maandag 4 januari organiseert Bibliotheek Kennemerwaard weer 'De PrutsHubDagen'. Deze dagen zijn er voor kinderen vanaf 7 jaar oud om nieuwe dingen uit te proberen en het maakt niet uit als het niet meteen lukt: het gaat vooral om veel plezier maken. Zo leren ze de basis van programmeren, bouwen en een beetje techniek.

Er wordt op de 4e afgetrapt in de Bergense bibliotheek met 3D ontwerpen. Woensdag 6 januari is er een Monsterworkshop in de Alkmaarse centrale bieb. Kids kunnen dan monstertjes maken met LED-lampjes, bijvoorbeeld als ogen, maar een ander figuurtje mag natuurlijk ook. Donderdag 7 januari is er prutsen en programmeren met robots in de Heerhugowaardse dependance.

Iedere PrutsHubDag is duurt vanΒ 14:00 tot 15:30 uur. Meer informatie en aanmelden kan via de agenda op bknw.nl.
Pin It
Bekeken: 2686x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/