Zaterdagmiddag staat de gloednieuwe show van Tangarine op het programma bij Podium Victorie. Tangarine verkreeg nationale bekendheid als huisband van De Wereld Draait Door en veroverde met hun unieke samenzang de harten van Nederland. De broers reisden langs vrijwel ieder podium in Nederland en speelden op festivals als Lowlands en Into The Great Wide Open.

Ruim 1,5 jaar geleden begon de voorbereiding voor een nieuwe show. Voor Arnout en Sander Brinks was de coronaperiode een gelegenheid om een nieuwe weg in te slaan. Samen met producer Gordon Groothedde (o.a. Level 42, Live, Beth Hart, Krezip, Golden Earring) hebben de tweelingbroers een aantal sterke popsongs opgenomen en een nieuwe sound en show ontwikkeld. Ze hebben met hun live band slechts twee shows kunnen spelen van de tour (Paradiso en Hedon) en we zijn dan ook erg blij dat ze de laatste show van het jaar in Victorie komen spelen.

Podium Victorie volgt alle richtlijnen van het RIVM en houdt zich strikt aan alle geldende protocollen. De zalen zijn tijdens alle evenementen sfeervol ingericht met tafeltjes op 1,5 meter afstand. Voor meer informatie: podiumvictorie.nl.
Pin It
Bekeken: 1398x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/